lørdag 7. februar 2009

lørdag....gjort litt for skjellig idag!

Idag så har vi delt opp maten til Odin(vom) fra nesten frosten tilstand!
Så samboern og jeg samarbeider ved at han kutter opp med øks, og jeg veier og krytter posene å legger de i fryseren. Vi kjøpte 40kg denne gangen, og det holder til nesten 2 måneder for Odin. Han var så snill som alltid han, bare låg å så på oss og som belønning fikk han slikke opp de små restene som ble igjen i posen:-D Han ELSKER vom.....selv om det er ett herk å kutte opp maten, så er det virkelig verdt det, for jeg ser på kroppen og pels å alt at Odin fungere helt topp på Vom, så da bytter vi det ikke ut!! Selvsagt får han litt tørrfòr inniblant, men ikke så ofte egenlig!!

Ellers så har jeg endelig fått delt opp den madrassen jeg hadde liggendes, som jeg skulle skjære til en seng til odin å ha på stua....han har bare fåt ligget på teppet sitt, siden senga hans ble ødelagt litt før jul, så han har fått ei god og myk seng nå og jeg tror han satt pris på den, for han har ligget på den helt siden jeg la den ned på gulvet på plassen sin:-D Bilder kommer imorgen!
Håper dere alle har hatt en flott lørdag:-D

3 kommentarer:

Havfruen sa...

Har aldri prøvd vom, har Odin blank pels av det? Pelsen gjenspeiler ofte forets egenskaper. Stakkars Major som bare får tørrfor..eller? Vel Major er fornøyd, det er det viktigste! Har jo akkurat skiftet fòr fra eukanuba til royal canin, Major er storfornøyd!!
Ha en flott søndag!!

Anne-Berit sa...

Vi brukte å blande vom i maten til en hund vi hadde før,han var dårlig til å spise.Men med litt vom i lagmed tørrforet,gikk det ned på høgkant gitt.Nå bruker vi tørket vom bare til godbiter.
Kjekt for gutten å få ny seng,de liker å ligge godt,disse kjæledyra våre.Ha en fin søndag!

swimzy sa...

Odin sin pels er veldig blank når han går på vom, så han fungere veldig bra på vom, men det er jo forskjellig fra hund til hund på hva som er best fòr for dem!!
Er ikke synd på major, vi bruker jo bare tørrfòr til kattene, de er fornøyde de så det er noe man selv velger:-D